A LogMeIn mostantól GoTo

A LogMeIn különleges helyet foglal el a szívünkben. De nemcsak a szívünkben, hanem a magyar IT történetében is. Azon kevés, sikeres magyar start-upok talán legfényesebb csillaga, amelynek sikerült világszinten is jelentős, globális vállalattá válni.

Egy különleges közösség, amely a világ összes régiójában jelen van, sikeres termékeit azonban továbbra is jelentős részben itthon, magyar szakemberekkel fejleszti.

Talán ezért is ennyire vonzó munkahely.
IMG-Section-1-555x370-min-png

Akkor mire fel ez a változás - tehetitek fel a kérdést.

Nos, a válasz meglepően egyszerű: mert a világ éppen egy nagyot fordul. Olyan irányba, amilyet a LogMeIn mindig is elképzelt, és aminek létrehozásához népszerű termékeivel maga is nagyban hozzájárult: egy új világ alakul, amiben a munkahely nem jelent helyhez kötöttséget.
A hibrid munkavégzés az egész világot meghódítja. És az egész világ meghódításához
a legfontosabb kulcs az egyszerűség: egyszerűbb termékek, egyszerűbb elérhetőség, egyszerűbb név.

A GoTo ennek a jegyében született. Ezentúl a kisebb vállalakozásoknak, a családoknak és az IT-hez egyáltalán nem értőknek is egyszerűbb lesz elérni és használni azokat a szoftvereket, amelyek egyszerűsítik az otthoni vagy a bárhonnani munkavégzést.
IMG-Section-2-198x393-min-png
Ahogy az amerikaiak mondják: a GoTo termékei go to megoldások lesznek, vagyis megbízhatóak és bármikor hozzáférhetőek. Olyanok, mint amilyen a vállalatunk is volt az elmúlt 20 évben: megbízhatóan szolgálta ki azokat az igényeket, amelyek a rugalmas munkavégzés során merültek fel az emberekben.

Hogy minden olyan kézenfekvő és evidens lehessen, mint a kiskanál a reggeli kávédban.

A világ egy új korszakba lépett, így a mi vállalatunk is egy új fejezetet nyit: ezentúl GoTo lesz a nevünk, sárga a színünk, és a világ megszámlálhatatlanul sok pontján fogunk dolgozni, fejleszteni, csiszolni, tökéletesíteni, innoválni és kivitelezni minden olyan IT-megoldást, amely egyszerűbbé
és könnyebbé teszi, hogy emberek millió összedolgozzanak, bárhol is vannak éppen.
IMG-Section-3-555x370-min-png
GoTo logo

És természetesen továbbra is várunk benneteket, ha szívesen dolgoznátok egy menő munkahelyen, amelyben a ‘hely’ a világ bármelyik pontja lehet. A falud, a vízpart vagy a kertben a fa teteje. Mostantól GoTo-színekben.